Dagorkest Zaanstreek Waterland

Harmonieorkest

Overdag repeteren


Deskundige muzikale leiding

4 weken gratis mee spelen

14 september DAG van WEstzaan!

Nieuws

  • 12-09-2109

A.s. zaterdag spelen wij op De Dag van Westzaan om 10.00 uur in de Grote Kerk van Westzaan. Op het programma staan o.a.:

Oregon, Seven Years in Tibet, Dances with Wolves. 

Entree is gratis.


Wij zoeken nieuwe leden!

Volg ons op:

         


Wie?

Dagorkest Zaanstreek Waterland is een harmonieorkest met ca 25 enthousiaste muzikanten. Deze muzikanten willen graag overdag repeteren, hun hobby op een ontspannen wijze en onder deskundige leiding beoefenen. Die ontspanning komt ook door onze gezellige koffie/thee pauzes. Koekje erbij? Er is meestal wel iets te vieren...

Onze jongste lid 49 jaar en ons oudste lid is 89 jaar. Alle leeftijden zijn van harte welkom in ons orkest. Het orkest bestaat zelf inmiddels ruim 40 jaar. 

Wat?

Het orkest geeft 1 keer per jaar een eigen concert. Dit varieert van een voorjaarsconcert tot een kerstconcert. Graag nodigen we andere muzikanten, ensembles, orkesten of koren uit om hun kwaliteiten te tonen en om samen muziek te maken. Ook laat het orkest ca 10 keer per jaar haar muziek klinken op braderieën, wijkfeesten, voor charitatieve instellingen, tijdens festivals en in verzorging- en verpleeghuizen.

Het repertoire variëeert van (licht) klassiek tot filmmuziek, van Weense wals en Polka's tot Popmuziek, van Jazz, Rock and Roll en Ragtime tot bekende volksliedjes en van Marsmuziek tot Opera.

Waar?

Wij repeteren op woensdagmiddag van 13:30 tot 15:45 uur in de grote zaal van Dorpshuis De Kwaker, J J Allanstraat 127, 1551 RC Westzaan.